Cronologistik
Software industrial pentru logistica marfurilor
(optimizarea receptiei si livrarii marfurilor)

Solicitati
prezentare DEMO

Va rugam sa ne contactati pentru orice intrebari, comentarii sau clarificari

cronologistik logo

Cronologistik

CronoLogistik este o aplicatie software pentru optimizarea proceselor de livrare si receptie marfa in companii si centre logistice. Softul pentru management logistica urmareste reducerea timpului de stationare al clientilor, eliminarea erorilor de livrare, cresterea productivitatii muncii, reducerea costurilor asociate proceselor de livrare marfa, toate acestea prin planificarea si vizualizarea, in timp real, a operatiilor de livrare marfa. Aplicatia permite planificarea operatiunilor de livrare marfa, cu stabilirea prioritatilor, stocarea datelor intr-o baza de date, afisarea informatiilor de livrare la nivelul magaziilor, monitorizarea stadiului livrarilor, urmarirea intrarii/iesirii mijloacelor de transport marfa si exportul rapoartelor de lucru.

Directii de business
adresate

Producatori industriali

Producatori industriali

Inventar

Centre logistice

Depozit

Depozite

Magazie

Magazii marfa

Materiale de
prezentare

Aveti la indemana oricand prezentarea serviciilor de management logistica

Software-ul de logistica va permite:

CronoLogistik
Beneficii

Cresterea productivitatii muncii prin planificarea dinamica a operatiunilor si monitorizarea acestora. Angajatii vor identifica cu usurinta comenzile ale caror livrari/receptii trebuie efectuate.

Reducerea costurilor asociate proceselor de logistica a marfurilor datorita eliminarii erorii umane care poate sa apara la procesarea marfurilor comandate si receptionarea acestora.

Reducerea timpului de stationare al autovehiculelor implicate in logistica marfurilor prin monitorizarea precisa a mijloacelor de transport marfa si timpii de incarcare/descarcare.

Materiale de
prezentare

Aveti la indemana oricand prezentarea serviciilor de management logistica

CronoLogistik
Avantaje

Fara erori

Implicarea minima a personalului in procesarea comenzilor de livrare duce la eliminarea greselilor de natura umana cu impachetarea si livrarea.

Costuri mici cu livrarea/receptia

Reduce costurile asociate procesului de livrare/receptie marfa datorita lipsei unor diferente intre marfa comandata si cea receptionata, clientii nefiind nevoiti sa se planga de timpii prea lungi cu livrarea si, in consecinta, nu vor renunta la serviciile companiei.

Productivitate ridicata

Creste productivitatea prin planificarea dinamica a operatiunilor si monitorizarea acestora. Angajatii vor identifica cu usurinta comenzile ale caror livrari/receptii trebuie efectuate.

Monitorizare eficienta

Monitorizeaza mijloacele de transport marfa si timpii de incarcare/descarcare pentru optimizarea modalitatilor de incarcare/descarcare si transport.

Planificare in timp real

Permite planificarea si vizualizarea in timp real a operatiunilor de livrare/receptie marfa.

eficienta energetica in industrie

Sistem de raportare

Genereaza rapoarte de lucru ce permit eficientizarea operationala.

Solicitati prezentare demo