UPS-uri Industriale

Solicitati
Oferta

rugam ne contactați. Pentru orice întrebări, comentarii sau clarificări, stam la dispoziție

Quartz Matrix, partener autorizat pentru UPS-uri industriale APC

Experienta specialistilor Quartz Matrix in domeniul tehnologiei UPS este transpusa in serviciile oferite printr-o abordare care pleaca de la analiza fluxului de productie si a rolului fiecarui echipament.

Companii de service

Asistenta Tehnica

Generare de rapoarte

Audit preliminar Identificam on-site necesitatile

Dimensionare

Dimensionare

calitatea energiei electrice

Proiectare instalatie electrica

truck

Livrari de echipamente

server

Instalare

Industrie

Punere in functiune

Garantie

Garantie

Materiale de prezentare

Aveti la indemana oricand prezentarea serviciilor APC by Schneider oferite de Quartz Matrix

Implementari UPS-uri industriale
Referinte

Implementari UPS-uri industriale
Studii de caz

Sistem de back-up pentru electroalimentare in fabrica, capacitate instalata 400Kva si management inteligent al echipamentelor - un proiect finalizat cu succes, implementat de echipa Quartz Matrix in mediul de productie.

1659526247342

Un proiect finalizat cu succes, implementat de echipa Quartz Matrix in mediul de productie are in prim plan 2 data centere echipate cu sistem de back-up pentru electroalimentare redundanta 2N+1, sistem cooling, redundanta 2N cu detenta in pardoseala flotanta si separare culoare aer rece, aer cald si management inteligent al echipamentelor pentru fiecare spatiu. Ambele spatii au fost protejate cu sisteme de detectie si stingere sub 10 secunde NOVEC.

UPS trifazat

Avantaje UPS industrial:

UPS-uri industriale
Solutii si servicii cu profesionisti certificati

Quartz Matrix ofera solutii complete de back-up energetic, personalizate pentru fiecare proiect in parte vizand atat echipamente de calitate la standarde europene cat si consultanta de specialitate in identificarea celor mai bune solutii, integrarea in retelele existente, instalare, utilizare si servicii post vanzare pentru toate echipamentele din acest segment: mentenanta, testare baterii UPS, revizii si interventii, inlocuire baterii, furnizare baterii si solutii alternative.

Servicii de mentenanta autorizate APC

Asigurati-va ca instalatiile sunt la cele mai bune conditii

Quartz Matrix asigura servicii de mentenanta, testare baterii UPS, revizii si interventii, inlocuire baterii, furnizare baterii si solutii alternative.

Profesionistii Quartz Matrix sunt autorizati ANRE si detin cursuri si specializari Schneider Electric, acreditati in testare termografica, cu un portofoliu bogat in instalare si service UPS-uri industriale.