Despre noi

Smart energy solutions
Senys

In conditiile actuale ale mediului de business, Quartz Matrix vine in intampinarea nevoilor companiilor din industrie de optimizare a costurilor si de integrare a proceselor prin dezvoltarea unor sisteme, aplicatii si servicii cu focus pe eficienta energetica, astfel incat acestea sa se reflecte direct in cresterea productivitatii – toate in cadrul conceptului Industrial Internet of Things (IIoT) si Industrie 4.0.

Proiectele de succes implementate clientilor nostri integreaza solutii care acopera un spectru extins de aplicatii in domeniul eficientei energetice in industrie:

Autorizari

Ce este important in implementarea acestor concepte?

Implementarea unor sisteme IIoT sigure, fiabile, adaptabile schimbarilor proceselor de productie si de cost rezonabil implica selectia unui partener de implementare cu experienta in consultanta energetica, competente avansate pe zona de dispozitive embedded, retele de comunicatie (fibra optica, fir, wireless) si software customizat. Este important ca implementatorul solutiilor IIoT sa fie in parteneriate cu lideri mondiali din zonele de dispozitive, comunicatie si software pentru a fi capabil de a livra cele mai noi tehnologii.

Competentele avansate privind tehnologiile de comunicatie au fost puse in valoare, in implementarea acestor aplicatii, prin dezvoltarea unor retele performante de comunicatie de tip fibra optica, cablu (Ethernet, RS 485) sau wireless (Bluetooth, Wi-Fi, GPRS/G3). O atentie speciala a fost dedicata securitatii informatice a sistemelor implementate, pe toate cele trei componente: confidentialitate, integritate, accesibilitate.

Proiectele integrate hardware si software si serviciile pentru eficienta energetica se adreseaza unor categorii diverse de activitati: termoficare – energetica, chimie si petrochimie, industria materialelor de constructii, cea alimentara si farmaceutica, industria usoara si, practic, orice domeniu unde ne propunem cresterea eficientei energetice si a calitatii produselor prin control si monitorizare de mare precizie. Au incredere in echipa noastra de ingineri, in serviciile si in proiectele de eficienta enegetica peste 400 de clienti la nivel national printre care: BorgWarner Romania, ARCTIC, Continental Powertrain Romania, Continental Automotive Systems, Electrolux Romania, Romaero.

Colaborari de succes
Parteneri

schneider electric logo
Eaton logo
Siemens logo
Cisco partner-logo
APC Elite Partner