Studii tehnice

Solicitati
Oferta

rugam ne contactați. Pentru orice întrebări, comentarii sau clarificări, stam la dispoziție

Echipa noastra realizeaza studii de solutii tehnice:

Implementarea actionarilor cu turatie variabila

Dimensionarea bateriilor de compensare

Implementarea sistemelor de monitorizare centralizata a consumurilor

Dimensionarea corecta a echipamentelor (generatoare, UPS-uri etc.)

Modificarea/extinderea instalatiilor existente

Studiile tehnice la cerere pot fi completate de servicii precum:

Companii de service

Asistenta tehnica

Garantie

Garantie

server

Instalare

Industrie

Punere in functiune

Dimensionare

Dimensionare

calitatea energiei electrice

Proiectare instalatie electrica

truck

Livrari de echipamente

Solutii pentru proiecte de
eficienta energetica

Pentru proiectele de investitii in eficienta energetica din fonduri proprii, publice sau nerambursabile, realizam in parteneriat cu firme de consultanta studii de solutie tehnica pentru studii de fezabilitate si pentru fundamentarea deciziei de investitie si in conformitate cu prevederile H.G. 907/2016 (H.G. 28/2008 a fost abrogata).

Cei peste 30 ani de experienta si cele peste 400 de audituri energetice efectuate de echipa noastra pentru companii precum OMV Petrom, Continental Powertrain Romania, Scandia Food, Chipita Romania, Dr. Oetker Romania s.a. valideaza expertiza noastra tehnica in solutii si masuri de eficienta energetica.

Peste 30 de ani

de experienta

crh cement logo
INFOPRESS Group logo
uzuc-logo
logo azomures
contec foods
logo matricon
H-HEND-2C

audit energetic industrial OMV Petrom CRH CIMENT ROMANIA S.A. uzina Medgidia am realizat un studiu de solutie in vederea cresterii eficientei energetice a sistemului de producere, transport si consum a aerului comprimat prin implementarea... Citeste mai mult Comelf Comelf INFOPRESS S.A. Studiu Tehnic De Solutie Analiza consumului energetic inainte de implementarea proiectului si previziuni dupa implementarea proiectului, estimarea economiilor de energie care ar putea fi obtinute dupa 5 ani de la... Citeste mai mult Logo Comelf AZOMURES S.A. cel mai mare producator de ingrasaminte chimice din Europa Centrala si de Est, a investit in ultimii ani sute de milioane de euro in retehnologizarea echipamentelor din cadrul fabricii. Pentru implementarea... Citeste mai mult Comelf proiecte eficienta energetica audit energetic industrial

In baza masuratorilor si analizelor pe care echipa noastra le realizeaza in cadrul studiilor tehnice, va oferim minimum doua solutii de eficientizare energetica cu toate detaliile tehnico-economice necesare implementarii solutiilor recomandate.

Solutii pentru proiecte de
eficienta energertica

Imagine globala si clara asupra eficientei energetice pentru procesele interne ale companiei dumneavoastra

O „radiografie” a instalatiilor energetice in care vedeti exact zonele unde se poate interveni

Bugetul necesar pentru investitie

Calculele si datele tehnice necesare implementarii solutiilor propuse

Perioada de recuperare a investitiei si economiile previzionate

Minimum doua solutii de eficientizare energetica

Partenerul nostru pe consultanta in studii de fezabilitate:
Dal Consulting

dal-consulting

DAL Consulting – companie de consultanta in managementul afacerilor cu experienta de peste 20 ani in domeniul consumatorilor industriali. Printre clientii DAL Consulting se numara: Tehnosteel LBR, Tehnoterm, Institutul Regional de Oncologie Iasi, Simpromet Iasi, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Hydramold, Sophia 2004.

Daca reprezentati o firma de consultanta si doriti sa va fim partener in realizarea studiului tehnic ca parte componenta a studiului de fezabilitate pe care il efectuati pentru clientii dumneavoastra, ne puteti trimite un e-mail la [email protected].