Preh Romania

„Prin prezenta, Preh Romania S.R.L. isi exprima aprecierea fata de colaborarea cu compania Quartz Matrix.

Colaborarea noastra cu compania Quartz Matrix a inceput in anul 2014 in urma achizitiei softului e-Net pentru monitorizarea consumurilor energetice.

In anul 2021 am hotarat sa facem un pas important: tranzitia la versiunea noua de soft – ENEF. Initial, doar un modul de baza pe toata partea de consumuri energetice, insa in scurt timp am facut un upgrade si pe partea de senzoristica pentru a putea monitoriza temperatura si umiditatea din interiorul halelor de productie, alaturi de un modul de alarmare prin email si SMS, foarte important in cazul in care sunt depasite pragurile setate in zonele critice. Recent, am extins softul prin integrarea unor senzori de presiune corelati cu electrovane care pastreaza presiunea in retea in limitele stabilite pentru o buna functionare.

ENEF, softul pentru management energetic, ne-a ajutat sa monitorizam consumurile de energie si sa analizam in detaliu zonele de consum, sa realizam si sa transmitem raportarile catre DEE – ANRE/ME si sa fundamentam deciziile de interventie, astfel incat sa putem reduce consumurile inutile. In plus, cu ajutorul softului ENEF putem monitoriza indeaproape zonele critice unde trebuie pastrate anumite conditii (T&H), prin care ne asiguram ca parametrii procesului de productie sunt respectati, si avem posibilitatea de a asigura protectia instalatiilor si reducerea downtime-ului prin interventia rapida in caz de alarma sau defect.

In concluzie, recomandam compania Quartz Matrix ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa.”