Sustainability Impact Award
Quartz Matrix a câștigat premiul Sustainability Impact Awards 2023, Country Winner, Impact to my customer în România, acordat de către Schneider Electric. Acest premiu reprezintă nu doar o recunoaștere a angajamentului nostru pentru sustenabilitate, ci și o confirmare a eforturilor noastre în inovare și eficiență energetică.

Cu o experiență de peste trei decenii în piața B2B din România, am dezvoltat QLEAP, o soluție de vârf ce oferă inteligență în optimizarea consumului de energie și reducerea emisiilor de carbon. Într-un context marcat de criza energetică și fluctuații ale prețurilor la energie, QLEAP devine esențial, ajutând companiile să-și atingă obiectivele de decarbonizare și să devină mai sustenabile.

QLEAP® reprezintă una dintre cele mai avansate soluții IoT, dedicată eficienței energetice și performanței echipamentelor, pornind de la necesitatea companiilor de a avea o viziune globală asupra afacerilor lor, pentru o gestionare coezivă a consumurilor, a eficienței și pentru un control sporit asupra emisiilor de CO2.

Premiul Schneider Electric – Sustainability Impact Awards 2023, reprezintă o recunoaștere a celor trei decenii de cercetare și dezvoltare a companiei noastre, validând proiectele implementate de echipa noastră. Este o motivație pentru a continua să inovăm și să menținem aceleași standarde ridicate de calitate în toate aspectele activității noastre.