DECLARATIA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR

SC QUARTZ MATRIX SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. Este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-urilor Quartz Matrix, magazinului online www.qmart.ro, clienți, potențiali clienți) în cadrul prezentei Declarații privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Vă rugăm să parcurgeți această Declarație.

Prezenta Declarație are aplicabilitate pentru toate dispozitivele utilizate în scopul accesării website-urilor Quartz Matrix, dispozitive de tip computer, telefoane mobile, tabletă, smart TV etc.

1. Informatii generale

1.1. DESPRE NOI SI SITE-UL NOSTRU

Acest website este proprietatea si este operat de SC QUARTZ MATRIX SRL, inregistrata la registrul comertului cu RO 5150840 si J22/30/1994, capital social 580.000 lei, cu sediul social la adresa B-dul Carol I nr. 5D, etaj 1, cod postal 700506, Iasi, Jud. Iasi si sediul de lucru la adresa Bd. Carol I nr. 5D, Cod 700506, Iasi, Jud. Iasi.

Informatii de contact: B-dul Carol I nr. 5D, Iasi, cod postal 700506, Iasi, Jud. Iasi, telefon fix: +(40)232-217.248, fax: +(40)232-217.262, telefon mobil: +(40)726-767.890,  e-mail: [email protected]

Daca luati legatura cu noi, vom pastra si prelucra informatiile pe care le oferiti cu scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra si oricaror intrebari succesive. Prelucrarea datelor in acest context ne este permisa prin legea (articolul 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679).

1.2. CE INREGISTRAM CA UTILIZARE STANDARD

Puteti folosi toate sectiunile site-ului nostru la care accesul nu este protejat, fara a va dezvalui identitatea. Fiecare utilizare a site-ului nostru este inregistrata ca utilizare standard, pentru a remedia erorile si pentru a clarifica incidentele legate de securitate. Pentru mai multe informatii referitoare la datele inregistrate in fisierele-jurnal (log-uri), accesati sectiunea „Cum prelucram datele dumneavoastra”.

1.3. CE PERMISIUNI DETINEM PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA

SC QUARTZ MATRIX SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 27449.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata SC QUARTZ MATRIX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prelucram datele dumneavoastra numai atunci cand avem permisiunea de a face acest lucru. Dumneavoastra ne puteti acorda permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra printr-un consimtamant explicit acordat pe site-ul nostru in legatura cu prelucrarea datelor.

Prelucram datele dumneavoastra pentru ca legea ne permite acest lucru (articolul 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679) in urmatoarele cazuri:

efectuati o comanda prin intermediul site-ului nostru. In acest caz avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra pentru a putea indeplini contractul respectiv;
efectuati o cerere de oferta sau solicitati informatii cu privire la produse si servicii pe site-ul nostru;
folositi servicii / aplicatii de pe site-ul nostru, care necesita prelucrarea datelor dumneavoastra (demo ale aplicatiilor software existente pe site-ul nostru).
prelucram datele dumneavoastra atunci cand avem un interes legitim in acest sens. In ceea ce priveste site-ul nostru, interesul nostru legitim este sa ne asiguam ca acesta va ofera cea mai buna experienta de navigare si poate fi operat in siguranta, fara erori si defecte. Datele inregistrate in fisierele-jurnal (log-uri) ale site-ului deservesc acestui scop.

Permisiunile pe care le detinem si scopul in care le folosim sunt prezentate in sectiunea care urmeaza – Prelucrarea datelor pe site. In aceasta sectiune veti gasi informatii mai detaliate in legatura cu modul in care datele dumneavoastra sunt culese, prelucrate si utilizate pe site-ul nostru (respectiv tipul, aplicabilitatea si scopul prelucrarii datelor).

Important!

Conform Articolului 8 (1) din din Regulamentul (UE) 2016/679, utilizatorii cu varsta sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal.

Site-ul nostru poate contine link-uri catre alte site-uri. Noi nu putem influenta modul in care datele dumneavoastra sunt prelucrate pe site-urile respective sau respectarea de catre acestea a prevederilor privind protectia datelor. Va rugam sa tineti cont de orice Informatii privind Protectia Datelor furnizate pe site-urile respective.

1.4. SCOPURILE PENTRU CARE COLECTAM SI PRELUCRAM DATELE DUMNEAVOASTRE CU CARACTER PERSONAL

SC QUARTZ MATRIX SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate prin site-urile Quartz Matrix;

Activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, cercetare / studii de piata, statistica;
Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor din portofoliul Quartz Matrix;
Activitati de post-vanzare, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite, evaluarea calitatii serviciilor de reparatii si intretinere a produselor comercializate prin activitatea desfasurata in cadrul departamentului de mentenanta si reparatii, efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse etc.
Activitati de recrutare a personalului pentru posturile disponibile in cadrul companiei;
In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

1.5. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Protejam datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti si sa le gestionam in siguranta, in conformitate cu aceasta Declaratie de confidentialitate. SC QUARTZ MATRIX SRL implementeaza mijloace de protectie fizice, administrative si tehnice pentru a va proteja informatiile personale impotriva accesarii, utilizarii sau dezvaluirii neautorizate. De asemenea, solicitam contractual ca furnizorii nostri sa protejeze astfel de informatii impotriva accesarii, utilizarii si dezvaluirii neautorizate.

2. Prelucrarea datelor pe site

2.1. DATE INREGISTRATE IN FISIERELE-JURNAL (LOG-URI)

Din motive tehnice, de fiecare data cand browser-ul dumneavoastra de internet acceseaza site-ul nostru, acesta va trimite automat informatii catre serverul nostru de internet (respectiv date inregistrate in fisierele-jurnal – log-uri). Noi pastram cateva dintre aceste informatii in fisiere-jurnal (log-uri), cum ar fi:

Data accesului
Ora accesului
URL-ul partii care initiaza conexiunea
Fisierele accesate
Volumul de date transferate
Tipul si versiunea de browser
Sistemul de operare
Adresa IP (anonimizata)

Datele inregistrate in fisierele-jurnal (log-uri) nu includ date cu caracter personal. Ca regula generala, noi analizam numai datele inregistrate in fisierele jurnal pentru a remedia erorile in functionarea site-ului nostru sau pentru a clarifica incidentele legate de securitate. Aceste date inregistrate in fisierele jurnal sunt pastrate pe o perioada nedeterminata.

Uneori este necesar sa culegem informatii personale suplimentare, precum si date inregistrate in fisierele jurnal, pentru a remedia erorile sau pentru a pastra dovezile legate de incidentele de securitate. In aceste cazuri, avem permisiunea de a prelucra datele inregistrate in fisierele jurnal potrivit legii (articolul 6(1f) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aceste date vor fi sterse dupa ce eroarea a fost remediata sau incidentul de securitate a fost complet clarificat, sau daca scopul initial al prelucrarii nu mai exista din cauza altor factori. In cazul unui incident de securitate, vom transmite datele inregistrate in fisierele jurnal catre autoritatile de ancheta de la caz la caz, in masura in care este permis.

Pastram intotdeauna datele inregistrate in fisierele jurnal separat de alte date colectate in legatura cu utilizarea site-ului nostru.

2.2. NEWSLETTERE

Site-ul nostru ofera optiunea de abonare la newsletter. Abonarea la newsletter se realizeaz daca detinatorul adresei de email a confirmat in mod expres acordul de a primi newsletter in formularele online existente pe site-ul nostru.

In cazul in care va abonati pentru la newsletterele noastre sunteti de acord cu trimiterea acestora catre dumneavoastra, iar datele dumneavoastra vor fi folosite doar pentru a va trimite newslettere. Avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra in acest context, pe baza consimtamantului dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aveti posibilitatea de a va retrage consimtamantul in orice moment. Link-ul corespunzator (de a va retrage consimtamantul in orice moment) este inclus in fiecare newsletter pe care vi-l trimitem. Vom consemna faptul ca v-ati dezabonat de la buletinul informativ in baza noastra de date.

2.3. COOKIE-URI

Folosim cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere-text de mici dimensiuni pe care le salvam pe dispozitivul dumneavoastra (computer, dispozitiv mobil, smart TV) atunci cand vizitati site-ul nostru. Aceste cookie-uri sunt trimise inapoi catre noi la fiecare accesare ulterioara a site-ului nostru de catre dumneavoastra. Cookie-urile nu pot accesa date din dispozitivul dumneavoastra, nu pot rula programe, nu pot contine sau transfera virusi. Cookie-urile pot fi doar citite de catre serverul de web de unde provin.

Cookie-urile nu solicita date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookie-urile ajuta la generarea unei experiente de navigare adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

Site-ul nostru poate fi vizualizat si fara cookie-uri. Browserele de internet sunt adesea configurate pentru a accepta cookie-uri. Pentru a impiedica browserul dumneavoastra de internet sa foloseasca cookie-uri, puteti sa:

refuzati utilizarea cookie-urilor cand accesati site-ul nostru folosind modulul cookie (daca este cazul)
dezactivati utilizarea cookie-urilor prin intermediul setarilor din browserul dumneavoastra de internet. Functia Ajutor din browserul dumneavoastra va poate ghida in dezactivarea si/sau stergerea cookie-urilor din browserul dumneavoastra de internet.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca in urma dezactivarii/stergerii cookie-urilor, exista posibilitatea ca functiile individuale de pe site-ul nostru sa nu mai functioneze conform asteptarilor. Cookie-urile care pot fi necesare pentru anumite functii de pe site-ul nostru sunt indicate mai jos. In plus, dezactivarea/stergerea cookie-urilor va afecta numai browserul de internet folosit in acest scop. Prin urmare, procesul de dezactivare/stergere a cookie-urilor trebuie repetat corespunzator pentru orice alte browsere de internet. Cookie-uri pe care le folosim pentru functii specifice, fara referire la persoane:

Cookie-uri care salveaza anumite preferinte ale utilizatorilor (de ex. setarile de cautare sau de limba)
Cookie-uri care salveaza informatii pentru a garanta redarea fara erori a continutului video sau audio
Cookie-uri care salveaza temporar anumite date introduse de utilizator (de ex. continutul unui cos de cumparaturi sau un formular online)
Cookie-uri pe care le folosim pentru functii specifice, cu referire la persoane:
Cookie-uri cu rol in identificarea sau autentificarea utilizatorilor nostri

Avem permisiunea de a prelucra datele in acest context cu consimtamantul dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Pastram aceste date pana cand cookie-ul respectiv expira sau pana il stergeti.

2.4. ANALIZE WEB PRIN GOOGLE ANALYTICS

Pentru derularea activitatii de marketing folosim cookie-uri de analiza pentru culegerea si prelucrarea datelor referitoare la vizita dumneavoastra pe site-ul nostru si la folosirea de catre dumneavoastra a link-urilor din newslettere (daca este cazul). Sunt astfel culese datele activitatii dumneavoastra, iar in baza acestora este generat un profil al utilizatorului, in mod pseudonimizat, folosind un identificator de cookie. Adresa dumneavoastra IP fie nu este inregistrata, fie este anonimizata imediat dupa inregistrare, in cadrul acestui proces. Folosim serviciul Google Analytics al Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SUA („Google”) pentru a culege datele utilizatorilor si pentru a genera profilele utilizatorilor. Informatiile referitoare la folosirea de catre dumneavovastra a site-ului nostru sunt transferate catre serverele Google, analizate si primite inapoi doar ca parte a unor date cumulative. Aceste date ne permit sa identificam tendintele privind modul in care site-ul este in general folosit.

Nu asociem profilele utilizatorilor rezultate cu numele dumneavoastra sau cu orice alte detalii care ar putea dezvalui identitatea dumneavoastra. Avem permisiunea de a prelucra datele in acest context cu consimtamantul dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Datele utilizatorilor sunt salvate de serviciul folosit pe o perioada de maxim 14 luni de la data la care au fost culese/actualizate.

Orice utilizator poate sa impiedice setarea cookie-urilor pe site-ul nostru in orice moment prin intermediul unei ajustari corespunzatoare in browserul web utilizat si, prin urmare, sa refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar impiedica Google Analytics sa stabileasca un modul cookie in sistemul de tehnologia informatiei al persoanei vizate. In plus, modulele cookie deja utilizate de Google Analytics pot fi sterse in orice moment prin intermediul browserului web sau prin utilizarea altor programe software.

In plus, utilizatorul poate contesta vis-a-vis de o colectie de date generate de Google Analytics, care este legata de utilizarea acestui site web, precum si de prelucrarea acestor date de catre Google si de posibilitatea de a exclude astfel de date. In acest scop, utilizator trebuie sa descarce un add-on pentru browserul web, disponibil la urmatorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout si sa il instaleze.

Informatii suplimentare si dispozitiile aplicabile privind protectia datelor Google pot fi consultate la urmatoarele linkuri: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/ si http://www.google.com/analytics/terms/us.html. Google Analytics este explicat aici: https://www.google.com/analytics/.

2.5. CAMPANII ONLINE PRIN GOOGLE ADWORDS

Pe acest site, utilizam Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate sa plaseze anunturi in rezultatele motorului de cautare Google si in reteaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate sa predefineasca anumite cuvinte cheie cu ajutorul carora un anunt din rezultatele cautarii Google este afisat atunci cand utilizatorul utilizeaza motorul de cautare pentru a primi un rezultat de cautare relevant pentru respectivele cuvinte cheie. In Reteaua de publicitate Google, anunturile sunt distribuite pe pagini web relevante utilizand un algoritm automat, tinand cont de cuvintele cheie definite anterior.

Compania de operare a Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

Scopul programului Google AdWords este promovarea site-ului nostru prin includerea de publicitate relevanta pe site-urile web ale unor terte parti si in rezultatele motorului de cautare Google. Daca un subiect de date ajunge pe site-ul nostru printr-un anunt Google, un cookie de conversie este plasat pe sistemul de tehnologia informatiei a utilizatorului prin Google. Definitia cookie-urilor este explicata mai sus. Un cookie de conversie isi pierde valabilitatea dupa 30 de zile si nu este utilizat pentru a identifica persoana vizata. In cazul in care cookie-ul nu a expirat, cookie-ul de conversie este folosit pentru a verifica daca anumite subpagini, de exemplu cosul de cumparaturi dintr-o platforma de magazin online, au fost accesate pe site-ul nostru. Prin cookie-ul de conversie, atat Google, cat si noi putem sa ne dam seama daca un utilizator care a ajuns dintr-un anunt AdWords pe site-ul nostru a generat vanzari, adica a executat sau a anulat o vanzare de bunuri.

Datele si informatiile colectate prin utilizarea cookie-ului de conversie sunt utilizate de Google pentru a crea statistici de vizita pentru site-ul nostru. Aceste statistici privind vizitele sunt utilizate pentru a determina numarul total de utilizatori catre care au fost afisate anunturi AdWords pentru a stabili succesul sau esecul fiecarui anunt AdWords si pentru a optimiza anunturile AdWords in viitor. Nici compania noastra, nici alti agenti de publicitate Google AdWords nu primesc informatii de la Google care ar putea identifica persoana vizata.

Cookie-ul de conversie stocheaza informatiile personale, de ex. paginile de internet vizitate de persoana vizata. Aceste date personale sunt stocate de Google in Statele Unite ale Americii. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedee tehnice unor terte parti.

Utilizatorul poate, in orice moment, sa impiedice setarea cookie-urilor de catre site-ul nostru asa cum s-a mentionat mai sus prin intermediul unei setari corespunzatoare a browserului de internet utilizat si, astfel, sa refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de configurare a browserului de internet utilizat ar impiedica Google sa introduca un cookie de conversie in sistemul de tehnologia informatiei al utilizatorului. In plus, un cookie setat de Google AdWords poate fi sters in orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software.

Utilizatorul are posibilitatea de a refuza reclamele bazate pe interese Google. Prin urmare, utilizatorul trebuie sa acceseze pe fiecare dintre browserele utilizate linkul www.google.ro/settings/ads si sa stabileasca setarile dorite.

Informatii suplimentare si dispozitiile aplicabile privind protectia datelor de pe Google pot fi preluate in https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

2.6. UTILIZAREA GOOGLE REMARKETING

Pe acest site sunt integrate serviciile de remarketing Google. Remarketingul Google este o caracteristica a programului Google AdWords, care permite unei companii sa afiseze publicitate utilizatorilor de internet care au accesat anterior site-ul acestei companii. Prin urmare, integrarea Remarketing-ului Google permite companiei sa creeze publicitate bazata pe interesele utilizatorului si, prin urmare, sa afiseze reclame relevante utilizatorilor de Internet interesati de produsele si serviciile comercializate.

Compania de operare a serviciilor de remarketing Google este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Statele Unite ale Americii.

Remarketingul Google ne permite sa afisam anunturi in reteaua Google sau pe alte site-uri web, bazate pe nevoi individuale si care se potrivesc cu interesele utilizatorilor de internet. Remarketingul Google plaseaza un modul cookie in sistemul de tehnologia informatiei al utilizatorului. Definitia cookie-urilor este explicata mai sus. Cu setarea cookie-ului, Google permite recunoasterea vizitatorului site-ului nostru daca viziteaza pagini web care sunt, de asemenea, membre ale retelei de publicitate Google. Cu fiecare accesare a unui site de pe internet care are integrat serviciul de Remarketing Google, browserul web identifica automat cu ajutorul Google utilizatorul vizat. In cursul acestei proceduri tehnice, Google primeste informatii personale, cum ar fi adresa IP sau comportamentul de navigare al utilizatorului, de care Google se foloseste pentru introducerea de publicitate relevanta pentru interesele respectivului utilizator. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedura tehnica unor terte parti.

Utilizatorul vizat poate, asa cum s-a mentionat mai sus, sa refuze publicitatea bazata pe categorii de interese de catre Google. In acest scop, utilizatorul vizat trebuie sa acceseze linkul www.google.de/settings/ads si sa faca setarile dorite in fiecare browser de internet utilizat.

Informatii suplimentare si dispozitiile reale privind protectia datelor Google pot fi consultate in https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

2.7. RETELE SOCIALE (FACEBOOK, LINKEDIN, TWITTER, YOUTUBE)

Continutul de pe site-ul nostru poate fi distribuit pe retelele sociale folosind butoanele integrate pentru platforme de comunicare sociala. Toate butoanele pentru retelele sociale care faciliteaza distribuirea continutului sunt integrate folosind plugin-uri de retele sociale dezvoltate de furnizorii de retele sociale.

De asemenea, pe retelele sociale exista si link-uri catre site-urile noastre. Daca urmati un link de la site-ul nostru catre o retea sociala sau daca va conectati la reteaua dumneavoastra sociala pentru a distribui continut de pe site-ul nostru, datele dumneavoastra sunt prelucrate de catre furnizorul retelei sociale respective. Pentru informatii in legatura cu scopul si aplicabilitatea colectarii datelor, cu prelucrarea si folosirea ulterioara a acestora de catre furnizorul retelei sociale, precum si in legatura cu drepturile dumneavoastra si optiunile de configurare a setarilor pentru protejarea dreptului dumneavoastra la viata privata, va rugam sa consultati Informatiile privind Protectia Datelor puse la dispozitie de catre respectivul furnizor.

O prezentare generala a tuturor pluginurilor Facebook poate fi accesata la https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Ghidul privind protectia datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa https://facebook.com/about/privacy/, ofera informatii despre colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor personale de catre Facebook. In plus, se explica ce optiuni de setare ofera Facebook pentru a proteja confidentialitatea utilizatorului vizat. In plus, sunt disponibile diferite optiuni de configurare pentru a permite eliminarea transmisiei de date pe Facebook. Aceste aplicatii pot fi folosite de utilizator pentru a elimina o transmisie de date catre Facebook.

Mai multe informatii despre pluginurile LinkedIn pot fi obtinute la adresa https://developer.linkedin.com/plugins. De asemenea, LinkedIn ofera posibilitatea de dezabonare de la mesajele e-mail, mesajele SMS si anunturile directionate, precum si posibilitatea de a gestiona setarile anuntului la urmatorul link: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls. Setarea de cookie-uri poate fi refuzata la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Politica de confidentialitate aplicabila pentru LinkedIn este disponibila la adresa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Informatii despre butoanele Twitter si modul in care sunt acestea utilizate sunt disponibile la adresa https://about.twitter.com/de/resources/buttons. Twitter primeste informatii despre utilizatorii care au vizitat site-ul nostru, cu conditia ca utilizatorii sa fie conectati la Twitter in momentul accesarii site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent daca utilizatorul face click pe butoanele Twitter sau nu. Daca o astfel de transmitere a informatiilor catre Twitter nu este de dorit pentru utilizator, atunci poate impiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul de Twitter inainte de a naviga pe site-ul nostru. Dispozitiile aplicabile privind protectia datelor de pe Twitter pot fi accesate la adresa https://twitter.com/privacy?lang=en.

Mai multe informatii despre YouTube si modul de utilizare a acestei retele de socializare pot fi obtinute la adresa https://www.youtube.com/yt/about/. YouTube si Google vor primi informatii prin intermediul componentei YouTube ca un anumit utilizator a vizitat  site-ul nostru numai daca utilizatorul este conectat la contul de YouTube in momentul accesarii site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent daca  face click pe un videoclip YouTube din site sau nu. Daca o astfel de transmitere a acestor informatii catre YouTube si Google nu este de dorit pentru utilizator, acest lucru poate fi impiedicat prin deconectarea din propriul cont YouTube inainte de a naviga pe site-ul nostru. Dispozitiile YouTube privind protectia datelor sunt disponibile la https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/, unde se ofera informatii despre colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor personale de catre YouTube si Google.

2.8. CAZURILE IN CARE TRANSMITEM DATELE DUMNEAVOASTRA

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Quartz Matrix poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

partenerilor contractuali Quartz Matrix, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare;
alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre;
furnizori de servicii (de marketing, asistenta online sau telefonica, curierat, servicii de plata / bancare sau alte servicii);
autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

3. Colectarea datelor cu caracter personal in scopul sustinerii unui examen in Centrul de Testare QUARTZ MATRIX

Aceast capitol din prezenta Declatie de confidentialitate descrie politicile si practicile noastre referitoare la colectarea si folosirea de catre noi a datelor dvs. personale atunci cand va inscrieti pentru sustinere unui examen in Centul de Testare Quartz Matrix.

Va rugam sa cititi cu mare atentie informatiile de mai jos pentru a intelege cum protejam/procesam datele dumneavoastra.

3.1. CUM COLECTAM SI UTILIZAM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE

1. Informatii din cartea de identitate: datele dumneavoastra de identificare (CNP, adresa, numarul si seria cartii de identitate) sunt folosite strict pentru emiterea facturii in urma examenului sustinut daca inscrierea se face de catre Quartz Matrix.

2. Imaginile aferente sistemului de supraveghere video din sediu, centru de testare

Utilizam aceste date pentru efectuarea unor verificari de securitate, in interesul nostru legitim de a asigura securitatea spatiilor, a bunurilor si a persoanelor care se gasesc in spatiile respective, precum si cu scopul de a evita si preveni eventualele incercari de fraudare a sistemelor.

Monitorizarea si supravegherea video din centrul de testare se face in baza acordului incheiat intre Person Vue, Prometric, Kryterion si Centrul de Testare Quartz Matrix.

3. Sursa datelor personale

Datele personale sunt oferite de dumnevoastra prin completarea chestionarului si inscrierea la examenul dorit fie ca faceti acest lucru direct la unul din furnizorii Pearson Vue, Kryterion, Prometric sau prin intermediul Quartz Matrix.

3.2. CUI DEZVALUIM DATELE  PERSONALE

Quartz Matrix nu va dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal nici unui alt tert cu exceptia celor implicati in derularea procedurii de testare si examinare (Person Vue, Prometric, Kryterion).

3.3. RETINEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumnevoastra cu caracter personal sunt pastrate din momentul inscrierii la examen si pana la finalizarea examenului.

Factura care va fi emisa si care cuprinde date cum ar fi: CNP, adresa domiciliu, seria si numarul cartii de identitate sunt stocate conform Legislatiei financiare in vigoare in conditii de siguranta si securitate adecvate care sa previna accesul neautorizat.

Quartz Matrix nu retine sau stocheaza rezultatele obtinute in urma testarii (punctaj, admis, respins etc.). Accesul la aceste date este complet restrictionat personalului Quartz Matrix. Acces la aceste resurse pot avea doar furnizorii testelor cu scopul de a rezolva eventualele litigii, reclamatii sau erori in sistem.

Rezultatul final este printat intr-un singur exemplar scris care se preda personal candidatului la iesirea din centrul de testare.

4. Colectarea datelor cu caracter personal in scopul recrutarii pentru posturile disponibile in compania QUARTZ MATRIX

Colectam si utilizam date despre dumneavoastra in scopul recrutarii pentru posturile disponibile in compania Quartz Matrix.

4.1. INFORMATII DIN CV

Colectam si utilizam informatiile incluse in CV / biografie sau informatii care ne sunt furnizate in alt mod de catre dvs. in acest context, cum ar fi numele complet, adresa, adresa de e-mail, nr. de telefon, angajatorii anteriori, calificari profesionale, recomandari, analiza evolutiei profesionale si a competentelor, instruire, privind performanta si adaptarea la cerinte. Vom folosi aceste date exclusiv in scopul recrutarii pentru posturile disponibile in compania QUARTZ MATRIX. Aceste date sunt oferite in mod voluntar ca urmare a dorintei dumneavoastra de face parte din procesul de recrutare pentru postul sau posturile disponibile.

4.2 SURSE DE VERIFICARE A DATELOR PERSONALE

Sursa datelor personale. Unele dintre datele personale prelucrate sunt furnizate direct de dumneavoastra prin intermediul website-urilor Quartz Matrix sau prin e-mail catre adresele Quartz Matrix, iar alte informatii sunt obtinute indirect de la terti, cum ar fi agentii de recrutare si surse publice (de ex. LinkedIn, Registrul Comertului, portalul instantelor, site-uri de recrutare).

4.3. RETINEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastra personale sunt pastrate doar atat cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care informatiile respective sunt prelucrate.

Pastram aceste date pe perioada desfasurarii procesului de recrutare, perioada in care datele sunt pastrate in conditii de securitate si siguranta care sa nu permita accesul neautorizat la acestea. Dupa finalizarea procesului de recrutare, pastram datele pentru o perioada de maxim 6 luni.

5. Drepturile dumneavoastra

Dreptul de a fi informat in legatura cu datele dumneavoastra
La cerere va vom pune la dispozitie informatii in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le pastram.

Dreptul de a corecta si completa datele dumneavoastra
In cazul in care informatiile in legatura cu dumneavoastra sunt gresite, le vom corecta daca dumneavoastra ne veti notifica in acest sens.

Dreptul de sterge datele dumneavoastra
La cerere, vom sterge informatiile informatii in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le pastram.

Cu toate acestea, anumite date vor fi sterse numai dupa trecerea unei perioade de pastrare prestabilite, de exemplu pentru ca avem obligatia de a pastra datele in conformitate cu prevederile legale, in unele cazuri, sau pentru ca avem nevoie de aceste date pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra.

Dreptul privind blocarea datelor dumneavoastra
In anumite cazuri stabilite juridic, vom bloca datele dumneavoastra, daca ne solicitati acest lucru. Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai intr-o masura foarte mica.

Dreptul de a va retrage consimtamantul
Va puteti retrage consimtamantul acordat in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamantului dumneavoastra.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra
Va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6(1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, vom inceta prelucrarea datelor dumneavoastra, cu conditia sa nu existe motive legitime pentru o prelucrare ulterioara.

Dreptul la portabilitatea datelor
La solicitarea dumneavoastra, va putem pune la dispozitie anumite informatii intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.